Onderhoud Garantie

Onderhoud garantie

Joost Bakker Schilderwerken B.V. is een OnderhoudGarantie.nl schildersbedrijf. Dit keurmerk biedt een landelijke garantie en is alleen weggelegd voor schilder- en afwerkingsbedrijven die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s.


OnderhoudGarantie.nl bedrijven worden jaarlijks grondig geïnspecteerd door onafhankelijke experts en werken volgens de leveringsvoorwaarden die overeengekomen zijn met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.


Een OnderhoudGarantie.nl schildersbedrijf geeft vier jaar volledige garantie op binnenschilderwerk en 3 jaar volledige garantie op buitenschilderwerk.


img

 

 

Het buitenschilderwerk moet vooral bescherming bieden tegen weersinvloeden. Afhankelijk van het verfsysteem en de aangebrachte lagen kan de garantie verlengd worden tot 4 of zelfs 5 jaar. In de praktijk is het buitenschilderwerk van Joost Bakker Schilderwerken eens in de 7 à 8 jaar aan een volledige onderhoudsbeurt toe.


Om de kwaliteit van het buitenschilderwerk op peil te houden is het van belang tijdig tussentijds onderhoud te laten plegen. Op deze wijze blijft het verfsysteem in een verantwoorde conditie en zijn de onderhoudskosten op termijn beter beheersbaar. Met het onvoorspelbare Hollandse klimaat is het niet altijd eenvoudig om de beoogde planningen te realiseren. Als de mogelijkheden er zijn, worden er gebouwdelen afgeschermd, zodat de kans op vertragingen tot een minimum wordt gereduceerd en een optimaal en duurzaam eindresultaat kan worden gegarandeerd.

Onderhoudgarantie

Bij Joost Bakker Schilderwerken spelen factoren als veiligheid, gezondheid en milieu een voorname rol. Door te werken volgens strikte standaard procedures en met Nederlands vakmensen die al vele jaren achtereen in vast dienstverband bij ons bedrijf werken, kunnen we garant staan voor een duurzame en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.