Joost Bakker Schilderwerken B.V.

In 1907 begon de Utrechtse Marinus Hendrik Bakker onder de naam Bakkers Schildersbedrijf voor zichzelf. Dat deed hij niet met de hoge verwachting dat zijn bedrijf na honderd jaar onder leiding van zijn kleinzoon Theo Bakker nog steeds volop actief zou zijn. Maar dankzij de investering in kwaliteit en duurzame relaties onder het motto 'afspraak is afspraak' is het er wel van gekomen.


img

In 1947 namen de zonen van de oprichter het roer over. Een van hen, Joseph Marinus met de roepnaam Joost, zette het bedrijf later alleen voort onder de naam Joost Bakker Schilderwerken. Omdat door de jaren heen zowel de klanten als de schilders de werkwijze van drie generaties Bakker op waarde weten te schatten, is de ontwikkeling van het bedrijf verweven met de levensloop van deze mensen, maar ook met de gebouwen en woningen die in cycli van zeven tot acht jaar door Joost Bakker Schilderwerken onder handen worden genomen.


keet van Joost bakker en afgeschermde geven

Joost Bakker Schilderwerken B.V. is sterk in het afleveren van projectmatig maatwerk. Mede omdat er gewerkt wordt met bevlogen en vakkundige schilders in vaste dienst, staat het bedrijf garant voor een duurzaam en representatief eindresultaat. Bovendien is het bedrijf aangesloten bij de landelijke branche-vereniging Onderhoud.NL. Als OnderhoudGarantie.NL bedrijf heeft de klant hierdoor zekerheid van een volledige garantie van 3 jaar op buitenschilderwerk en 4 jaar op binnenschilderwerk.

logo

Wie in Den Haag en omstreken werkt of woont, stuit onderweg altijd wel een keer op een keet of op de bedrijfswagens van Joost Bakker Schilderwerken. Het bedrijf valt op doordat de bedrijfsnaam en het logo in de huiskleuren zijn aangebracht op al het klimmateriaal, op de bedrijfswagens en de keten. Joost Bakker is een goede bekende geworden in het straatbeeld van Den Haag en omstreken.

keet en 2 wagens

Wat in de drie opeenvolgende generaties Bakker hetzelfde is gebleven, zijn de duurzame relaties tussen de opdrachtgevers en het bedrijf van soms wel vele decennia. De komende jaren blijft Theo Bakker, als kleinzoon van de oprichter, vol enthousiasme en ondernemerszin deze relaties behartigen. Hoewel het verleden een goed beeld geeft van de continuïteit van het bedrijf, is de focus gericht op gedegen onderhoud in de toekomst.