Over ons

voorgevelK
Binnenruimte

Joost Bakker Schilderwerken, een erkend schildersbedrijf uit Den Haag

In 1907 begon de Utrechtse Marinus Hendrik Bakker onder de naam Bakkers Schildersbedrijf voor zichzelf. Dankzij de investering in kwaliteit en duurzame relaties onder het motto ‘afspraak is afspraak’ is het bedrijf na drie generaties Bakker nog altijd succesvol.

Joost Bakker Schilderwerken B.V. is sterk in het afleveren van projectmatig maatwerk. Mede omdat er gewerkt wordt met bevlogen en vakkundige schilders in vaste dienst, staat het bedrijf garant voor een duurzaam en representatief eindresultaat. Bovendien is het bedrijf aangesloten bij de landelijke branchevereniging Onderhoud.NL. Als OnderhoudGarantie.NL bedrijf heeft de klant hierdoor zekerheid van een volledige garantie van 3 jaar op buitenschilderwerk en 4 jaar op binnen schilderwerk.

Joost Bakker is een goede bekende geworden in het straatbeeld van Den Haag en omstreken.

Wat in de drie opeenvolgende generaties Bakker hetzelfde is gebleven, zijn de duurzame relaties tussen de opdrachtgevers en het bedrijf van soms wel vele decennia. De komende jaren blijft Theo Bakker, als kleinzoon van de oprichter, vol enthousiasme en ondernemerszin deze relaties behartigen. Hoewel het verleden een goed beeld geeft van de continuïteit van het bedrijf, is de focus gericht op gedegen onderhoud in de toekomst.

Een eerste persoonlijke kennismaking tussen Joost Bakker Schilderwerken en een nieuwe klant vindt in eerste instantie op locatie plaats en eventueel in een later stadium in het kantoor aan de Van Speijkstraat, waar een gastvrije ontvangstruimte en showroom is ingericht.

Aan de hand van deze opname ontvangt u binnen enkele werkdagen een duidelijk uitgewerkte offerte. Indien deze offerte aansluit bij uw verwachtingen, kunt u overgaan tot het verstrekken van de opdracht. Hierop volgt een schriftelijke bevestiging onzerzijds en worden de uitvoeringsdata in onze planning vastgelegd.

Na gereed komen van uw opdracht zal nader met u worden afgestemd of en wanneer eventueel vervolg-onderhoud wenselijk is.