Recensies

img

Recensies


In de regio Haaglanden heeft Joost Bakker Schilderwerken honderden vaste opdrachtgevers. Naar tevredenheid worden opdrachten uitgevoerd van klein tot groot voor buiten- en binnenschilderwerk, alsmede behang, wandbekleding, spuit- en stukwerk, houtrotherstel etc., waarvan u onderstaand enkele reacties ziet van onze klanten


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 27 januari 2018 beveelt Mevrouw Hofmand, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Professioneel, afspraken worden nagekomen en evt wijzigingen/aanpassingen worden goed gecommuniceerd


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 26 januari 2018 beveelt De heer Poortman, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


goede en zeer uitgebreide offerte waarin werkelijk alles beschreven staat. Hulde daarvoor! Prima uitvoering van de werkzaamheden. Totaal geen probleem als steiger ook gebruikt wordt door ander bedrijf voor het monteren van regenpijpen. Denkt mee met de klant! Kortom.... een prima bedrijf


9   beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 25 januari 2018 beveelt De heer de Waard, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Wij zijn tevreden met het resultaat, de uitvoering en de kosten.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 19 januari 2018 Waarom beveelt De heer Geurts, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Levert goed schilderwerk. Fijne schilders op het werk waarmee goed kan worden overlegd. Onderhoudt de relaties en geeft garantie en coulance.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 17 januari 2018 beveelt De heer Neuteboom, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Te vertrouwen en duidelijke afspraken.


8   beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 16 januari 2018 beveelt De heer Haenen, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Prettig en vertrouwd. Levert kwaliteit.