Recensies

img

Recensies


In de regio Haaglanden heeft Joost Bakker Schilderwerken honderden vaste opdrachtgevers. Naar tevredenheid worden opdrachten uitgevoerd van klein tot groot voor buiten- en binnenschilderwerk, alsmede behang, wandbekleding, spuit- en stukwerk, houtrotherstel etc., waarvan u onderstaand enkele reacties ziet van onze klanten


9 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 28 februari 2021 beveel Mevr. Vastenburg Joost Bakker aan en schreeft de volgende recensie:


Zeer vakkundig en daarnaast ook klantvriendelijk en servicegericht.


Verbeterpunten: Geen suggesties.


8 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 24 februari 2021 beveelt Mevr. Pötgens Joost Bakker Schilderwerken aan en schreef de volgende recensie:

Betrouwbaar en prima kwaliteit!


Verbeterpunten: Geen suggesties.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 23 februari 2021 beveelt de heer Bruggeman Joost Bakker Schilderwerken aan en schreef de volgende recensie:


Goede afspraken Meedenken, zeer vakkundig personeel, hoge service, kortom…. Topkwaliteit. Bij stucwerk zorgt het bedrijf voor een hoogwaardige kwaliteit stucwerk door een bedrijf wat is ingeschakeld door Joost Bakker.


Verbeterpunten: Geen suggesties.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 23 februari 2021 beveelt de heer Loohuis Joost Bakker Schilderwerken aan en schreef de volgende recensie:


Prima kwaliteit en goede service, ook qua prijs. Kosteloos toch nog een extra muur meegenomen TOP Verbeterpunten: Blijf doen wat u altijd doet. Kwaliteit leveren tegen een goede prijs


Verbeterpunten: Geen suggesties.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 24 februari 2020 beveelt De heer Jim T, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Zeer tevreden met de uitvoering van onze opdracht. De offerte was snel en efficiënt uitgebracht, compleet en zorgvuldig samengesteld in goed overleg. Uitvoering van de opdracht ging heel goed. Schilders waren professioneel, vriendelijk en namen ook eigen initiatief om een top resultaat af te leveren. Eindresultaat was perfect: zelfs boven verwachting. Zonder twijfel zou ik Joost Bakker Schilderwerken als firma aanbevelen.


Verbeterpunten: Geen suggesties.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 1 november 2019 beveelt De heer M. de Laaf, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Uitstekend vakwerk met zeer goede en correcte schilders


Verbeterpunten: Geen suggesties.


8 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 29 oktober 2019 beveelt Mevrouw Kanhai, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Prettig in de omgang Beschaafde en beleefde heer Theo Bakker. Echt nog van de oude stempel.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 29 oktober 2019 beveelt Mevrouw Lie Fong Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Maakt duidelijke afspraken. Komt zijn afspraken na. Kan goed inschatten welke schilders het beste voor de opdracht kunnen worden ingeschakeld. De schilders (Sido en Bert) waren toppers en hebben ons erg geholpen!!! Ook na de oplevering niet moeilijk doen om her en der nog wat plekjes bij te werken.


Verbeterpunten: Geen opmerkingen. We waren heel enthousiast en alle buren die langskomen zijn jaloers op ons schilderwerk.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 29 oktober 2019 beveelt De heer Stevens, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


De beste schilder van Nederland (en omstreken): betrouwbaar, zeer vakkundig, geen praatjes, aardige vaklieden, flexibele opstelling, goede materialenkennis, uitstekende prijzen, kortom een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding.


Verbeterpunten: Beter kan niet! Blijf zo door gaan.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 10 april 2019 beveelt Mevrouw Born, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Betrouwbaar, vakkundig, prettige communicatie.


8 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 8 april 2019 beveelt de Heer Hoogland, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Zeer meedenkend op alle opzichten dit geldt zowel voor het personeel als directie goed, nakomen van de afspraken te krijgen.


8 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 4 april 2019 beveelt de Heer Santman, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Tijdens de laatste dagen van het project was er mijns inziens sprake van enige haast om het project nog die week af te krijgen.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 2 april 2019 beveelt Mevrouw De Vries, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Fijne service qua plannen (ook spoedklussen), goed werk, aardige werknemers. Ga zo door!


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 30 november 2018 beveelt Mevrouw van Sprundel, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Fantastisch werk geleverd.


8 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 22 oktober 2018 beveelt Mevrouw Witteman, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Ik ben zeer tevreden over het schilderwerk en de communicatie met Theo Bakker/Joost Bakker Schilderwerken.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 1 augustus 2018 beveelt Mevrouw Kortekaas, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


correct en vakkundig, het huidige niveau  zo houden.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 30 juli 2018 beveelt de heer Roeleven , Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Betrouwbaar, goede service, netjes werken


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 30 juli 2018 beveelt de heer Van Velzen, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Betrouwbaar, vaklui en goede adviezen.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 30 juli 2018 beveelt de heer Broodman, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Prima werk afgeleverd, aardige en vakkundige  mensen. Op deze voet doorgaan.


8 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 30 juli 2018 beveelt de heer Van den Berg, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Top! Jammer dat de slechte staat van één van de dakkapellen niet eerder was opgemerkt bij offerte maken.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 27 januari 2018 beveelt Mevrouw Hofmand, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Professioneel, afspraken worden nagekomen en evt wijzigingen/aanpassingen worden goed gecommuniceerd


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 26 januari 2018 beveelt De heer Poortman, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


goede en zeer uitgebreide offerte waarin werkelijk alles beschreven staat. Hulde daarvoor! Prima uitvoering van de werkzaamheden. Totaal geen probleem als steiger ook gebruikt wordt door ander bedrijf voor het monteren van regenpijpen. Denkt mee met de klant! Kortom.... een prima bedrijf


9   beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 25 januari 2018 beveelt De heer de Waard, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Wij zijn tevreden met het resultaat, de uitvoering en de kosten.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 19 januari 2018 Waarom beveelt De heer Geurts, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Levert goed schilderwerk. Fijne schilders op het werk waarmee goed kan worden overlegd. Onderhoudt de relaties en geeft garantie en coulance.


10 beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 17 januari 2018 beveelt De heer Neuteboom, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Te vertrouwen en duidelijke afspraken.


8   beveelt Joos Bakker schilderwerken aan Op 16 januari 2018 beveelt De heer Haenen, Joost Bakker aan en schreef de volgende recensie:


Prettig en vertrouwd. Levert kwaliteit.