Schilder nodig?

070 346 1281

Decoratief schilderwerk

Voor het onderhouden en opknappen van decoratief schilderwerk moet u bij Joost Bakker Schilderwerken in Den Haag zijn! Wij zijn al ruim 107 jaar werkzaam als schilderbedrijf in Den Haag en omgeving en hebben als familiebedrijf een grote naam opgebouwd. Wij kennen Den Haag en Den Haag kent ons. We werken dan ook niet alleen serieus en netjes aan uw schilderwerk maar vinden het tevens belangrijk om een betrouwbare partner te zijn en een duurzame relatie met de klant op te bouwen.

Uniek decoratief schilderwerk

Joost Bakker Schilderwerken heeft verschillende specialisten voor u in dienst welke alleen zeer gedreven en ervaren zijn in hun vakgebied. Zo kunnen we voor u decoratief schilderwerk opknappen, buitenschilderwerken onderhouden, monumentale panden opknappen en meubels revitaliseren. Heeft u een speciale schilderklus maar vertrouwt u deze niet zomaar aan elke schilder toe? Kom dan kennis maken met de professionele schilders van Joost Bakker Schilderwerken!

Over ons

Als erkend schildersbedrijf gaan wij altijd op pad met de juiste uitrusting en maken we enkel gebruik van de beste materialen. Deze bagage in combinatie met onze ruime kennis en ervaring maakt van ons een professionele, betrouwbare schilder! Kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de tarieven via 070- 346 12 81.

Andere informatiepagina's:

Monumentaal schilderwerk | Schildersbedrijf Voorburg | Schilder zorginstelling Den Haag | Ervaren schilder Den Haag

Persoonlijke service

Kwaliteitsmaterialen

Schilders met een ruime ervaring

Projecten

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht