Schilder nodig?

070 346 1281

Garantie schilderwerk

Voor een uitstekende garantie op al uw schilderwerk bent u bij Joost Bakker Schilderwerken aan het juiste adres! Wij zijn al ruim 100 jaar het familiebedrijf in Den Haag en omgeving op het gebied van schilderwerken. Van buitenschilderwerk tot decoratieve en monumentale klussen, onze ervaren medewerkers weten precies hoe ze uw project het beste kunnen aanpakken voor een optimaal en duurzaam resultaat. Kom gerust eens langs in onze showroom om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Extra lange garantie op uw schilderwerk

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Joost Bakker Schilderwerken centraal. Onze professionele materialen en gereedschap, ervaren schilders en jaren lange ervaring hebben ervoor gezegd dat wij sinds enkele jaren een Onderhoud NL-erkend schildersbedrijf zijn. Dit betekent dat we u een uitstekende garantie kunnen bieden op al uw schilderwerk en dat u niet enkel de wettelijk verplichte garantie kunt verwachten maar onze garantie van kracht blijft tot 4 jaar naar de aflevering. Wilt u meer weten over het keurmerk of onze werkwijze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Onderhoudscontract

Uiteraard bieden we u als gerenommeerd schilderbedrijf in de regio Den Haag niet alleen een goede garantie op uw schilderwerk maar komen we indien gewenst ook regelmatig onderhoud plegen voor een blijvend mooi resultaat. Meer informatie over de mogelijkheden? Bel naar 070- 346 12 81.

Andere informatiepagina's:

Schildersbedrijf Rijswijk | Schilderwerk bedrijfspand | Goed schilderwerk Den Haag | Onderhoud NL-erkend schilder

Persoonlijke service

Kwaliteitsmaterialen

Schilders met een ruime ervaring

Projecten

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht