Schilder nodig?

070 346 1281

Historisch schilderwerk

Historisch schilderwerk laat u in Den Haag en omgeving verzorgen door Joost Bakker Schilderwerken! Al ruim 107 jaar zijn wij als schilder werkzaam in Den Haag en omstreken. Door de jaren heen hebben we een breed klantenbestand opgebouwd en daar werken we nog steeds hard aan. Wij komen niet alleen uw schilderwerk verzorgen maar bouwen tevens graag aan een relatie met u om u ook in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij kennen Den Haag en Den haag kent ons!

Historisch schilderwerk laten opknappen

Als gespecialiseerd schilderbedrijf hebben we bij Joost Bakker Schilderwerken schilders in huis met verschillende specialismen. Op deze manier kunnen we al onze klanten, klein of groot, bekend of nieuw en zakelijk of particulier voorzien van maatwerk. Heeft u bijvoorbeeld een oud historisch pand dat schilderwerk nodig heeft? Vraag onze specialisten dan naar de mogelijkheden!

Onze showroom

In de showroom in Den Haag kunt u altijd terecht om het benodigde historisch schilderwerk te bespreken met een van onze schilders. Wij hebben oog voor kleur en detail en denken graag met u mee als het gaat om schilderwerken. Heeft u specifieke vragen of dringend behoefte aan advies? Neem dan even contact met ons op via 070- 346 12 81.

Andere informatiepagina's:

Schilder zorginstelling Den Haag | Ervaren schilder Den Haag | Erkend schilderbedrijf | Nederlandse schilder

Persoonlijke service

Kwaliteitsmaterialen

Schilders met een ruime ervaring

Projecten

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht