Schilder nodig?

070 346 1281

Schildersbedrijf Rijswijk

Joost Bakker Schilderwerken is hét schildersbedrijf in de omgeving van Rijswijk waar enkel vaste en ervaren schilders werkzaam zijn. Onze schilders zijn bij ons vast in dienst en zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende soorten schilderewerk. Bij Joost Bakker Schilderwerken bieden we u schilderwerk op maat en kunnen  we voor u alle mogelijke schilderklussen tot in de puntjes verzorgen voor een eerlijke prijs!

Schildersbedrijf Joost Bakker regio Rijswijk

Joost Bakker Schilderwerken is al ruim 100 jaar een begrip in Den Haag en omgeving. Door de jaren geen hebben we een brede klantenkring opgebouwd en hebben we een ruime ervaring opgedaan als het gaat om schilderwerken. Wij zijn dan ook hét betrouwbare schildersbedrijf in de omgeving van Rijswijk wanneer uw woning of bedrijfspand toe is aan een opknapbeurt of onderhoud. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Onze schilders

Joost Bakker Schilderwerken is het schildersbedrijf in de regio Den Haag, Rijswijk en Wassenaar waar enkel vaste en ervaren schilders werkzaam zijn. Wij werken enkel met professionele en ervaren schilders waardoor we u een optimale kwaliteit en een duurzaam resultaat kunnen garanderen. Dat is prettig voor ons maar ook zeker voor u. Meer weten? Bel ons op 070- 346 12 81.

Andere informatiepagina's:

Schilders Wassenaar | Buitenschilder Den Haag | Monumentaal schilderwerk | Kwaliteitsschilder

Persoonlijke service

Kwaliteitsmaterialen

Schilders met een ruime ervaring

Projecten

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht