Schilder nodig?

070 346 1281

Schildersbedrijf Voorburg

Joost Bakker Schilderwerken is het schildersbedrijf in de omgeving van Voorburg dat uw schilderwerken tot in de puntjes afwerkt! Wij hebben ruim 100 jaar ervaring als schilder en weten dan ook als geen ander hoe we uw klus het beste tot een uitstekend resultaat kunnen brengen. Wij geloven niet in tijdelijke werknemers en verzekeren u dan ook altijd van een ervaren schilder die al jarenlang bij ons in dienst is. Een duurzame relatie met de klant staat bij ons voorop!

Schildersbedrijf nabij Voorburg gespecialiseerd in projecten

Joost Bakker Schilderwerken staat al jaren bekend om zijn professionele werkwijze en het projectmatig afleveren van maatwerk voor particulieren en bedrijven. Als schildersbedrijf zijn we onder andere werkzaam in de regio Voorburg, Wassenaar, Den Haag en Rijswijk maar ook daarbuiten kunnen we u een uitgebreide service aanbieden. Vooral onze speciale technieken op het gebied van historisch schilderwerk en monumentale panden is uniek. Bekijk de verschillende specialisaties van onze schilders online en neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Onze projecten

Als schildersbedrijf in de regio Voorburg en Den Haag zijn we zowel voor zakelijke als privé klanten werkzaam. Alle klanten kunnen bij ons rekenen op een service op maat. Of het nu gaat om het schilderen van uw kozijnen of het opknappen van decoratieve werken in kerken of kloosters. Meer weten? Bel ons op: 070- 346 12 81.

Andere informatiepagina's:

Nederlandse schilder | Schilder zorginstelling Den Haag | Ervaren schilder Den Haag | Erkend schilderbedrijf

Persoonlijke service

Kwaliteitsmaterialen

Schilders met een ruime ervaring

Projecten

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht