Joost Bakker "Winterschilder"

Winterkorting 10%

Vanaf 1 november t/m 30 maart is een winterkorting van 10 % van toepassing op alle schilder- en behangwerk binnen. Voor buitenschilderwerk geldt dit uitsluitend wanneer een verantwoorde afscherming tegen alle weersinvloeden mogelijk blijkt.

Tot enkele jaren geleden werd de ’winterschildersubsidie’ verstrekt door het Bedrijfschap Schilders. Van overheidswege zijn alle bedrijfschappen verdwenen en kunnen bedrijven sindsdien een eigen regeling treffen met hun opdrachtgevers.

De winterperiode blijkt bij uitstek geschikt om de uitvoering van binnen schilderwerk te stimuleren en zijn schilders zeer gebaat bij continuïteit van onze bedrijfsvoering. Daarom zijn we graag bereid om u in deze periode een winterkorting te bieden van 10 % op onze reguliere schilders prijzen en u zodoende meer aanleiding geeft deze opdrachten in de winter te laten plaatsvinden.Kortom, u kunt, zonder papieren rompslomp, eenvoudig profiteren van een aantrekkelijk financieel voordeel. Overweegt u binnenkort binnen schilderwerk te laten uitvoeren, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een op maat toegesneden prijsaanbieding.

Indien u opdracht geeft voor onderhouds schilderwerk aan een woning ouder dan 2 jaar, betaalt u bovendien slechts 6 % btw laag tarief in plaats van het hoge tarief van 21 % btw.